top of page

New Studio! Project Zooco Estudio Santander


The place is located in a corner and it has two facades with a strong rhythm of windows with a semicircular top shape. This gives the space a great personality. These elements are so strong that it is going to be the leitmotiv of the local morphology itself.

Designed by ZOOCO ESTUDIO

Photographed by Imagen Subliminal

To solve the functional needs, the rounded arch is used as the only geometry, giving continuity and enhancing the pre-existing spatial language.

In a completely diaphanous place, two elements are inserted in a way that organize the space to adapt it to the needs. The first of these elements contains all the services (toilet, office-kitchen, room for facilities and storage), while the other defines the two existing meeting areas, independent of each other, but visually connected.