G Space Hair Salon by Han Yue Interior Design

February 20, 2019

​To perform ideal concepts and preserve the space applicability at the same time; in other words, design is not for just design.

 

Interior Design: Han Yue Interior Design

Photography: Shimmer space photography

First of all, the partition wall divides the salon into front and back areas, in which shrinks the aisle, occurring illusions of spacious sensation and shocks. In a 8-meter ceiling height site, the concept of block division brings more multilevel and functional pleasure; moreover, 300 LED bulbs are well-arranged to imply metaphor of hair waves and volume in the air.

 

Also, Han Yue have undergone light simulation test to ensure the LED light color won't confuse hair stylist's bare eyes. Adjust the height of air ductwork to apply stack effect, which efficiently cuts down the waste of air conditioning, and save energy at the same time.

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Submit
Your
Recent Posts
Please reload