TA-THA-TA Studio by ASWA

May 23, 2018

ASWA (Architectural Studio of Work - Aholic) realised a studio with a collaged metal mesh façade for TA-THA-TA Studio, a functional but playful Thai brand bag, in Bangkok, Thailand.

 

Designed by ASWA (Architectural Studio of Work - Aholic)

Photos by Phuttipan Aswakool

The project holds a 120 m2 with 3.5 floors where first floor occupied by stocks. The second floor was used for assembling and the studio located on third floor with mezzanine level is used as resting space.

The small and narrow site has an existing big tree in the front of the property that contributes shading and provides a great view for the studio. With 4 meter width, the studio with a high gable roof tends to deflect the sun heat and provided extra and relaxed space for studio. Due to the limitation, a toilet is located in the middle of stairway to allow natural ventilation for every floor.

Variation of metal meshes was selected as a main material for a collaged façade which refers to TA-THA-TA’s identity which is collaborated design between architect and client.

The architect and client selected a mesh pattern to complete a design from a pattern outline. A full height window behind façade of studio and assembly area overlooks a variation pattern and serenity of a big tree. For interior decoration, ASWA providing space and materials finished, and furniture completed by TA-THA-TA to showcase their genuine identity.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Submit
Your
Recent Posts
Please reload