Hotel Ease Access by ARTTA Concept Studio, Hong Kong

March 4, 2018

 

Initially a commercial building now transformed into a Teahouse-like hotel located in Kwai Chung. The concept is to bring in different elements such as concrete, wood and matte - materials that do not create reflection so that the rooms would have a balanced, comfortable and tranquil atmosphere.

 

Designed by ARTTA Concept Studio

Photography by Peter Cheung

This hotel is themed by nature and to capture this essence ARTTA Concept Studio have used planter boxes around the hotel to bring in nature from the outside into the interior to create a warm and cosy ambience.

ARTTA Concept Studio have used wooden colours combined with shades of grey and white for a neutral environment. With a mixture of materials such as carpet and concrete juxtaposed with unique patterns around the decor enhances a modern and stylish hotel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Submit
Your
Recent Posts
Please reload