top of page

Less is More - Intoo Office by Muxin Design, Shanghai


Muxin Design and Research Studio located in Shanghai has recently completed an office in Zhangjiang Hi-tech Park. The client's requirement for this 78 square meters office is that it has enough function and enjoyments in a limited budget.


Designed by Muxin Design

Design Team: Yves Zhang, Leo Sun, Ouyang Boyong, Wang Jie

Photography by Zhang Daqi

To avoid the solemn impression of a traditional office, the design team aims to make full use of the space as well as create a variety of gray areas. The minimalism monochrome style is not only under the economical consideration, but also fits the modern and high-tech esthetic of an IT company. The design team also adds wooden bay windows that incorporates a stroke of natural warm color, providing a relaxing reading and communication environment for staff. Glass walls maximize the transparency of the whole space, making every part has easy visual access to another and the identity of each room blurred to expand vision in the office.

The design team also did the VI design for the client, including the LOGO wall, decorations on the glass walls and so on. Visitors can be taken into the meeting room from the left side, while the staffs can enter from another door.