Mei Foo Plaza by ARTTA Concept Studio, Hong Kong

April 19, 2016

 

ARTTA Concept Studio has designed the shopping centre - Mei Foo Plaza. A family oriented mall that uses yellow and oak-like walls to harmonize the atmosphere for the visitors. A pleasing and complementary style is presented from the use of the soft edged oval-like shape with straight lines on the ceiling to enhance the beauty of the design materials used.

The use of horizontal and vertical lines from the bottom to the top helps express the depth of spatial qualities within the area. Almost making Mei Foo Plaza like a never ending shopping centre and to polish it off, the designers have combined natural and artificial lighting to enhance a comfortable and visual environment; perfect for the visitors to enjoy their shopping experience.   

 

 

 

 

Please reload

Submit
Your
Recent Posts

September 11, 2020

Please reload