Ginza Plaza by ARTTA Concept Studio, Hong Kong

April 10, 2016

ARTTA Concept Studio has given a refreshing new look for Ginza Plaza, located in Mong Kok. With the interior having limited space the designers cleverly used a combination of linear metals and sharp angles to emphasis space. This helps to create a strong sense of infinity in the shopping centre, perfect for the customers who love to shop. 

To enhance the space furthermore, the designers have used a lot of vertical and horizontal lines on the walls and ceilings. The overall look is minimal but current and modern, which suits our young target audiences who shop around in Mong Kok. Black and white is consistent throughout the interior to keep the atmosphere cool and chic. The lighting used also makes the colour bounce off each other and instantly making the centre brighter. 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Submit
Your
Recent Posts

September 11, 2020

Please reload