top of page

SPYKKY by STIPFOLD


On this small, 400 square meter area we decided to go with a simple and straightforward configuration: the first floor is allocated to the daytime spaces and a garage, the second floor is dedicated to the bedrooms, and the third floor is allotted to a terrace and a small studio. The cozy and cloistered yard surrounds and easily unravels in front of the first floor.


Designed by STIPFOLD

The surroundings are chaotically composed of various architectural styles and we wanted to bring a sharp and modern design into this environment, where it would stand out as a sculptural piece. The intention was to devise a captivating structure through simple shapes. We achieved this by tilting the planes as if these dark metal and wooden outer layers are folding ceaselessly into one another.



Comments


Recent Posts
bottom of page