House Potato by Han-Yue Interior Design

June 10, 2020

Live out of a suitcase; let’s veg out at a house. Today, in the age of information explosion, the outside world is changeable, full of chaos and uncertainty. In every working hour, we are force to cope with files of data; thus, returning home is a shelter for physically satisfying and mentally self-healing.

 

Designed by Han-Yue Interior Design Co., Ltd.

Photographed by Glitz Studio

 

This project’s apartment owner is a couple of newlyweds, and a family of two holds their simple philosophy. Catering for a digital lifestyle, the interior master-plan ditches unnecessary fixtures.

Demolishing interval walls expands open space. Installing sliding doors integrated glass material, areas are able to be open or isolated, and allowing the wife and husband own the private space.

Complementary color scheme implies inhabitant’s exceptional taste, and dark color palette accentuates on decoration and daily interaction. In the evening, while illumination is turned on, a warm hue presents another amiable ambiance of the interior space. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Submit
Your
Recent Posts

September 11, 2020

Please reload