Late Gallery Bar by NonDesign Studio Shanghai

May 25, 2020

The Late gallery is located in the Binjiang district of Hangzhou city. It is the third cocktail bar of the LATE GROUP after the Bar  LATE MARKET  and Bar LATE COMPANY . Compared with the traditional retro space of LATE GROUP , the late gallery is more like the little girl in the series, facing the young guests more actively and easily, which is exactly a new image that the team hopes to present to the public.


Designed by NonDesign Studio Shanghai

Photographed by Riven Zhang

There is nondesign studio in the limited space, just like piling up wood, in the ground and the top of several layers of space. The semi-open facade forms three transparent windows, showing three scenes to passers-by, and also connects the relationship between the small outdoor terrace and the interior space.

The Bar is separated into two parts  , the first floor is set up with the main bar and four booth seats in different levels.

With a small spiral staircase, the second floor is a VIP area, including a private room and a separate bar, giving guests a private space to enjoy their relaxing trip.

The Late group used the Bar LATE GALLERY  as a starting point for the concept of “young wine drinkers”. For this reason, in the whole bar with dark red matte hand scraping paint surface with rough texture paint combination, with retro lines of black solid wood decorative column interspersed at random, as decoration, also form a few small areas between the transparent partition.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Submit
Your
Recent Posts

September 11, 2020

Please reload