Forest Green Gentlemen by ARTTA Concept Studio

January 22, 2020

As a space for wine collectors and retailers, a timeless setting with a twist best showcase the characters of their businesses and characters. The design starts with an entry to an open kitchen, featuring a Forest Green moulded wall and ceiling, which reminisces neoclassical’s luxury.

 

Designed by ARTTA Concept Studio

Photogrpahed by ARTTA Concept Studio

 

The design features a full-height green wall, wall washer and lounge seats underneath it for visitors to chill and indulge in. Suspended ceiling crystal lights were custom-made to create another main feature for the building’s models, symbolizing the exclusive living in the countryside.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Submit
Your
Recent Posts

March 10, 2020

Please reload