Slameer by STIPFOLD

September 20, 2019

Interior deconstruction that preceded the renovation has made room for efficient space division. Bi-level entrance hall breaks the apartment into two wings: the left one of the first floor leads to a kitchen and the right one to a living room. The walls are layered with large marble tiles and wooden veneer, enriching and invigorating the space.

 

Designed by STIPFOLD

A master bedroom with an open bathroom and a guest room are located in the separate wings of the second floor. Transitional space between the floors contains a comfortable reading area with a library and a glass balcony. One of its walls is encrusted with plants, exuding distinctively calm atmosphere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Submit
Your
Recent Posts
Please reload