Batumi Boulevard Residence by STIPFOLD

August 27, 2019

 The apartment interiors and the lobbies carry similar design aesthetics: bright hues are contrasted with darker tones. Light colored materials were given preference due to the modest sizes of the apartments, but darker shades of the natural marble textures of Onyx and Cala Catta accentuate and sharpen the spaces. The vertical wooden detailing and the see-through partitions are giving more depth to the interiors of these small apartments.

 

Designed by STIPFOLD

  The main entrance of Batumi Boulevard Residence, on the other hand, is quite massive and it's shared with a hotel, allocated to the first three floors of the building. Space is lofty and darker shades were comfortably embraced here.


  A wavy and bold logo was also designed specifically for this project. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Submit
Your
Recent Posts

September 11, 2020

Please reload