Vissur by STIPFOLD


The residential building design demonstrates a meticulous focus on integrating green spaces and recreational areas throughout an entire structure; mid section of the first three floors, which are designated for parking, is hollowed out to make space for the trees. A spacious ground floor is apportioned to a recreational zone with a swimming pool and is enclosed by the sliding glass doors. The thirdfloor functions as arecreational area.


Designed by STIPFOLD

A wooden texture paneling emphasizes the prominence of verdancy within the design. Shared rooftop also represents a green zone with a panoramic view of the city.


The building resides in a heavily populated area, but its design and location ensure, that the tenants of the surrounding residential buildings are also able to enjoy the city view.

Recent Posts