Vissur by STIPFOLD

August 20, 2019

The residential building design demonstrates a meticulous focus on integrating green spaces and recreational areas throughout an entire structure; mid section of the first three floors, which are designated for parking, is hollowed out to make space for the trees. A spacious ground floor is apportioned to a recreational zone with a swimming pool and is enclosed by the sliding glass doors. The thirdfloor functions as arecreational area.

 

Designed by STIPFOLD

A wooden texture paneling emphasizes the prominence of verdancy within the design. Shared rooftop also represents a green zone with a panoramic view of the city.

 

The building resides in a heavily populated area, but its design and location ensure, that the tenants of the surrounding residential buildings are also able to enjoy the city view.

 

 

 

 

 

 

Please reload

Submit
Your
Recent Posts
Please reload