top of page

Neobio Family Park by X+LIVING


The project occupies the first floor of Hangzhou Star Avenue PhaseⅡ(a shopping mall), adjacent to the river. Before the construction, the developer removed all the entry lux shops at this floor, and permitted the designers to make use of the atrium space. In other words, design of the project integrated all parts of the shopping mall as a whole, and redefined the functions of the entire area of the first floor.


Designed by X+LIVING

Photos by Shao Feng

Aesthetic concept of the project was derived from the abstraction of scenario modes, which focused on coordinated integration of colors and composition rather than style interpretation. Since the family park is located at the riverside, designers drew inspirations from natural views in the composition of the design.