top of page

M Fitness by Integrated Field, Thailand

To create the space for proper cycle of an exercise loop that consisting of warming up > working out > cooling down > warm down > relaxing, IF proposed the idea to merge an exercise space with the circulation that continues throughout this whole project – from the main entrance to the jogging track on the 3rd floor.


Designed by Integrated Field

Photos by Ketsiree Wongwan

The main feature to help customers understand this idea is to use color, environmental graphic and lighting to define this specific space. A selection of orange gives the energetic feeling and the continuity from steps at the main entrance to the stairs that leads to the main reception and cardio space on the 2nd floor, and to the orange floor-wall-ceiling main jogging track on the 3rd floor respectively.