Eat @ Ease by ARTTA Concept Studio, Hong Kong

July 17, 2017

An eye-pleasing warehouse inspired restaurant that has a modern industrial vibe is adorned by raw and tough materials. This can be seen from the use of rustic metal and antique steel finishing on the loft area of the bar frame structure. The open kitchen uses cranberry coloured bricks to enhance the industrial-look combined with exposed steel pipes on the ceiling.

 

Designed by ARTTA Concept Studio

Photography by Peter Cheung

The centre piece of the room is the stylish marble table, which gives off a modern and sophisticated twist with the rest of its surroundings. The spot lights fixtures help enhance a dim atmosphere, interpreting a loft-like environment. 

ARTTA Concept Studio has used roller shutters for the VIP room to exaggerate the warehouse look and to divide the rooms, so that the customers can enjoy a quiet and cosy place to dine. 

Throughout the interior, the design has been concealed with cement flooring combined with a washed off cement surface on the ceiling to create a raw treatment. The combined mixture of walnut brown and navy blue colours are to flow throughout the Hotel that it is located in, to keep a consistent ambience. 

 

 

These VIP rooms can be expanded for larger groups or it can be made smaller for an intimate and cosy dining experience. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Submit
Your
Recent Posts
Please reload