Burger Laboratory by LOTTERIA, JHP Design, Seoul - South Korea

April 17, 2017

In recent years the world of fast food has been in panic mode. 

 

Designed by JHP Design

 

The BURGER LABORATORY’s science and experimental theme is reflected in every aspect of the customer experience.

A red industrial ceiling mounted pipe winds its way from the front of the laboratory to the back guiding the customer journey. The ceiling also features an illuminated digital clock indicating how long customers must wait for their order to be ready. 

The restaurant’s walls are decorated with periodic tables, food assembly diagrams and science based icons. Chairs have chemical resistant wire frames whilst tables are equipped with power plugs for charging mobile devices instead of Bunsen Burners. (Free WI-FI access is of course a hygiene factor in Korea).

The stainless steel drinks machine enables customers to mix and refill their own beakers.

 

The seating area offers individual code writing tables, long laboratory benches and breakout booths reminiscent of those found in high tech start-ups.

 

Restrooms use acid resistant white glazed tiles with ‘radioactive’ yellow and black doors and frames.

 

The materials used are not only consistent with the laboratory’s look and feel but were also selected for their low environmental impact.

 

Recycled strawboard, reclaimed porcelains and salvaged waste pipes have all been combined in an environment that is lit entirely with low energy LED sources and uses hyper-efficient induction cooking equipment. All packaging is recycled and biodegradable

Please reload

Submit
Your
Recent Posts

September 11, 2020

Please reload