Quo Vadis, Soho by NOW, London - UK

February 2, 2017

NOW: have re-vitalised the existing listed architectural fabric of this iconic Soho building and created a series of members’ bars, lounge and dining rooms across the first and second floors. The refurbishment marries vintage glamour, hand crafted finishes and the unique language and history of Quo Vadis and Soho. 

 

Designed by NOW

Photography by Aitor Santome

NOW: created a seamless transition between the rooms creating a series of vibrant spaces with their own unique design language and opening up the current suite of second floor rooms and lobby into one larger louche late night club space.

Velvet banquettes, seats and sofas throughout are designed specifically for Quo Vadis and hand made in the North of England. All are upholstered in a unique combination of textures and patterns. Wall lights and low lighting are all hand made in brass and commissioned exclusively for the QV club. Bars and surfaces are clad in various handpicked English and Italian marbles and aged leather panelling, all unique in their colourways.

 

 

 

Please reload

Submit
Your
Recent Posts
Please reload