Paras Cafe by The Swimming Pool Studio, Shanghai - China

October 25, 2016

Located in the Hongqiao Vanke Center in Shanghai, the Paras Cafe is an attracting and fancy place which providing a leisure space to the working stuff and residents around.

 

Designed by The Swimming Pool Studio

Photography by Peter Dixie

The design inspiration came from the amazing scene of the  Mediterranean Sea where the  blue sea and the white sands make people feel relaxing and fresh. The designer integrated the clear feature with modern design philosophy and keep a perfect balance by creating a series of changes and connections. Under the modern style with blue and white tone,a variety of geometrical elements  line out the simple and clear shapes, bringing the space a unique sense of future.

Tiles, metal meshes and plain cement are selected as the main materials by doing which control the cost.  The reception table made up by marble integrated into the environment perfectly and enhance the overall quality of the space.

It's worth mentioning that the round mirrors hung on the wall add the interests to the cafe while making the space more variable.

 

 

 

 

 

 

Please reload

Submit
Your
Recent Posts

September 11, 2020

Please reload