Golden Harvest Tsing Yi Cinema by ARTTA Concept Studio, Hong Kong

May 3, 2016

 

ARTTA Concept Studio designed Golden Harvest Tsing Yi, the design concept comes from a giant wooden box. To create an exciting and mysterious atmosphere like you would when you are watching a movie for the first time. Visitors are welcomed by a sophisticated entrance with informative screens of the show times.

The box office is also designed with the wooden box concept in mind to keep the theme consistent with the rest of the interior. Simple white lighting are used against the black-mirrored stainless steel wall is to create a sharp and luxury impression when the visitors are purchasing their tickets. 

As you walk through the corridor to the gourmet concierge, the atmosphere differs slightly. There is a warm and harmonic feel as you are in this zone. The feature wall is designed with cargo boxes for a retro contrast. The desk also uses wooden materials because it enhances that it is the focal point in the room, luring visitors to purchase food and drinks.

 

 

 

Please reload

Submit
Your
Recent Posts
Please reload